Studio Chelsea | Fetish & SM

Meesteres Salome

Meesteres SalomeDeze dame heeft vele gezichten!

Zij is een veelzijdige domina voor een zacht tot hard spel. Zij is in voor medische spelletjes, mindplay, travestie, klassieke SM maar zeker ook voor erotische SM.

Je kunt je eigen idee inbrengen, maar breng ook gerust je eigen kleding of toys meer voor je favoriete spel. Meesteres Salome beschikt over een uitgebreide garderobe voor allerlei rollenspelletjes.

Mindplay is een van de favorieten van Meesteres Salome waarin zij veel drama, humor en spontane acties en reacties verwerkt. Zij is uw fantasy lady!

Daarnaast is Salome een worstelt graag met mannen om de vrouwelijke superioriteit duidelijk te laten merken. Zij worstelt niet alleen maar doet ook aan facesitting. Zij gaat voor de overwinning zowel naakt als in fetish outfit, eventueel gecombineerd met SM (wurging, verstikking of facesitting). Ben je gezond en lichter dat 220 pond dan d daagt zij je uit!

Maar ook als switch en slavin staat zij haar mannetje in een soft of medium SM-spel. Een niet zo gehoorzame lustslavin: verleidelijk en stout. Zij draagt graag rubber, leer, bont maar ook veren.

Tijdens het spel houdt ze er van om aan het rad te hangen, mummificatie en vacu├╝mbedden. Daarnaast alle vormen van bondage in moeilijke posities, zweepjes, vibrerende speeltjes. Maar geen spugen, beledigingen, electro of zichtbare sporen.

Tenslotte is er de masseuse die uw lichaam en geest in diepe staat van relaxedheid brengt. Of het nu gaat om sportmassage , thaise massage, relaxmassage of anti-stress massage, body to body massage, drukpuntmassage, ayurvedische massage of tantra. Het is allemaal mogelijk. Maar er kunnen ook verschillende soorten massages worden gecombineerd tot uw ultieme massage.

De studio beschikt over een verstelbaar massagebed en massagestoel.

Nieuw

Vanaf nu ook zeer spannende halve/dagsessies mogelijk. Ook zijn bisexspellen met andere slaven mogelijk. Graag van tevoren boeken bij Studio Chelsea.

Do's

Veel: Medische spelletjes, mindplay, travestie, klassieke SM en erotische SM.

Dont's

-

Beschikbaarheid

Donderdag, vrijdag en zaterdag. Informatie en afspraken uitsluitend via de studio in Almere (036 5498650) of Rotterdam (010 4800400).

per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Opmerkingen

Maak -om teleurstellingen te voorkomen- tijdig een afspraak met deze veelzijdige dame!

Copyright 2013 - Studio Chelsea